Site Loader

Square’s bitcoin inkomsten droegen $875 miljoen en $17 miljoen bij aan de brutowinst die gedeeltelijk werd gedreven door de stimulans van de overheid en de werkloosheidsuitkeringen. Juli heeft ,,sterke opbrengst en brutowinst“ in peer-aan-peer betalingen en bitcoin het investeren geleverd.

Aangezien Q2 eindigt, komt het financià „le rapport voor het kwart dat 30 Juli beà „indigt binnen stromend met de ,,sterke groei“ als gemeenschappelijk thema.

Nu, hebben de stichter van de Tjilpen en de bitcoinsupporter Jack Dorsey’s Vierkant zijn Q2 rapport vrijgegeven dat geopenbaard het Contante geld App een verhoging van 186% in zijn bitcoin volume registreerde. Ter vergelijking: in dezelfde periode steeg de BTC-prijs met 25%.

In het tweede kwartaal van 2020 bedroeg de brutowinst van het bedrijf $597 miljoen, wat een stijging was van 28% YoY, terwijl de totale netto-omzet met 64% U op $1,92 miljard lag.

De groei in opbrengst was het resultaat van een verhoging van bedrijfsrekeningen met behulp van Cash App, die $271 miljoen, omhoog 129% YoY, van abonnement en op diensten gebaseerde opbrengst produceerde.

De ,,Groei werd gedreven hoofdzakelijk door Onmiddellijke Stortingsvolumes, en de Contante Kaart besteedt,“ het verklaart.

De Bitcoin-inkomsten waren goed voor $875 miljoen en genereerden $17 miljoen aan bitcoin brutowinst tijdens het tweede kwartaal van 2020, een stijging van 600% en 711% op jaarbasis, respectievelijk.

Square’s Bitcoin Up inkomsten in Q2 2020 waren bijna 3x van Q1 2020 en 25x van Q1 2018 toen bitcoin kopen voor het eerst live ging op Cash app – een app die meer dan 30 miljoen maandelijkse transacties heeft met actieve klanten.

Bitcoin-inkomsten en brutowinst profiteerden van een toename van bitcoin-activisten en de groei van de klantvraag„, zo leest het rapport.

Interessant is dat Square’s bitcoin-inkomsten betrekking hebben op „het totale verkoopbedrag van bitcoin aan klanten,“ en dat de bitcoin-kosten het totale bedrag van BTC zijn dat Square aankoopt.

Als dusdanig, in 2Q20, kocht Vierkant $858.041 waarde van BTC, omhoog 598% van de drie maanden die in Juni 2019 bij $122.938 worden gebeà „indigd. Tijdens deze periode werden 118.800 BTC gegenereerd (1800 BTC per dag tot 11 mei en 900 BTC per dag daarna).

In het derde kwartaal is juli nog meer een succes voor het bedrijf, omdat het „een sterke omzet- en brutowinstgroei over het hele jaar heeft gerealiseerd„. Vergeleken met Juni, zien zij MoM stijgingen in volume per handelende actieve Cash App klant over peer-to-peer betalingen, Cash Kaart, en bitcoin het investeren.

Deze groei kan gedeeltelijk door overheidsstimulans en werkloosheidsuitkeringen worden gedreven, leest de aandeelhoudersbrief. Als dusdanig, kan het ,,niet op de zelfde niveaus tijdens de rest van het derde trimester handhaven.

admin