Site Loader

Ostettuaan 16244 BTC: tä (607 miljoonaa dollaria) 18. tammikuuta, Harmaasävystä tuli äskettäin suurin institutionaalinen ostaja Bitcoin-markkinoilla. Tämä kehitys tapahtui yrityksen 15. tammikuuta päivityksen jälkeen, joka paljasti, että Grayscalen hallinnoimat varat olivat yhteensä 27,1 miljardia dollaria salausta.

Uutiset kaikuivat koko digitaalisen omaisuuden tilassa. CoinCornerin toimitusjohtaja kiinnitti nopeasti huomion yhtiön toimintaan ja sanoi :

Charles Edwards, Capriole-sijoitusten perustaja, toi esiin toisen tärkeän näkökohdan. BTC-oston jälkeen Edwards huomautti, että Harmaasävyisillä investoinneilla on nyt kolme prosenttia kaikesta liikkeessä olevasta Bitcoin Future.

Edwards sanoi, että rahastonhoitajan omistukset kasvavat noin kymmenen prosenttia kuukaudessa, ja ennusti, että Harmaasävyillä voisi olla kymmenen prosenttia kaikesta Bitcoinista itsessään tänä vuonna, jos yritys pysyy nykyisellä radallaan. Hän sanoi edelleen :

Bitcoinin keskittäminen on siirtynyt pörsseistä seinään. Erona on, että tämä on yksisuuntainen malli

Lisäksi sijoitusyhtiön AUM on kasvanut merkittävästi. Grayscale ilmoitti 14. tammikuuta alkaen, että sen hallinnoimien varojen kokonaismäärä oli 25 miljardin dollarin salaus.

Viime vuonna 30. joulukuuta Grayscalen AUM oli 19 miljardia dollaria digitaalista omaisuutta. Yhtiö ilmoitti 29. joulukuuta 2020, että sen AUM kolminkertaistui 1. marraskuuta 2020, jolloin sillä oli hallussaan 7,6 miljardia dollaria varoja.

Euro Pacific Capitalin toimitusjohtaja Peter Schiff on kritisoinut Grayscalea ja jopa syyttänyt varainhoitajaa „pumppaamasta“ Bitcoinia sijoittajille maksamalla CNBC : n mainoksista . Hän jopa väitti, että Harmaasävy ruokkii „Bitcoin-kuplaa“.

Harmaasävyn Barry Silbert otti kuitenkin Twitteriin käsittelemään Schiffin kommentteja. Viitaten äskettäiseen haastatteluun, jossa Peter Schiff syyttää mediakanavaa yrityksen „ostamisesta ja maksamisesta“, Silbert kutsui Schiffin kommentteja „vakavaksi syytöksi“.

admin