Site Loader

Dollari on vihdoin saavuttanut jonkin verran arvoa kuukausien jälkeen, kun se on noussut jonkin verran vahvuusindeksiään.

Se on mennyt 92: n matalasta lopulta kääntymään 93,33: een, joka on edelleen kaukana 103: n tasosta ennen lukkiutumista.

Vahvistetaan dollaria? Elokuu 2020

Ei kuulosta siltä, ​​että Fed suunnittelee tekevänsä paljon enemmän sen kanssa ammuksista jonkin aikaa sitten, paitsi vauvapainatus, kun taas Kiina on tuhoutunut vakavista tulvista, jotka ovat lisänneet sen taloudellisia ongelmia.

Vedenpinnat Kiinan jättiläisellä Jangtse-joen Kolmen rotkon padolla ovat lähestymässä maksimiarvoaan, kun rankkasateet ovat saaneet virtauksen ennätyksellisen korkealle, viralliset tiedot osoittivat perjantaina.

Jos tämä romahtaa, sadat miljoonat tulvat, mukaan lukien itse Wuhan.

Toisaalta Eurooppa on saamassa jonkinlaista luottamusta, vaikkakin tilanne on muuttumassa monimutkaiseksi.

Mikä on Euroopan etu, on tällä hetkellä määrittelevä kysymys mantereelle, koska ilmeisesti näyttää siltä, ​​että Bitcoin Code on siitä erilaisia ​​ideoita kuin muilla.

Aurinkokuningas Erdogan on toistaiseksi pelannut melkein Nakamoton tasolla, ja Turkin nousu on aiheuttanut kiireellisyyttä tähän kysymykseen.

Olemme aina ajatelleet, että Euroopan etu on pitää Turkki hyvin lähellä sekä pienen Britannia-imperiumin toisessa päässä

Kaikki tuo optimismi ja paf paf näyttävät antavan tien täydelliselle hajautukselle Yhdistyneessä kuningaskunnassa.

Nyt katsomalla sitä ei voida ajatella, että maasta on tullut vähän kuin Hollanti. Poissa vaiheesta, vaikka Brexit-liiketoiminta olisi saatettava päätökseen.

Ja sitten siellä on myrkky, joka puuttuu tietoisuudesta tuntuvan ymmärtämättä, että hän tuskin pystyy huolehtimaan omista nälkää kärsiville ihmisille, jotka elävät 200 dollaria kuukaudessa, mutta näyttää siltä, ​​että haluavat myös muiden kansojen hallinnan.

Taitavasti he sanovat olevansa, koska hän on pelannut aaseilla, mutta yksi pieni leijona ilmestyi Libyassa ja näimme mitä tapahtui.

Ja kuvan täydentämiseksi suurin kysymys on Saksa. Liukas, kohtelias, hienostunut, Nakamotoish tai enemmän skleroottinen virkamies?

Heidän tehtävänsä on vaikein. Hyvä asia, niin tämä on Mozartin ja uudistuksen maa.

Kaikkien edellä esitettyjen kohtien tarkoituksena on yrittää analysoida, kuinka dollari voi liikkua sen mukana luultavasti vahvistuakseen juania vastaan, mutta mitä se tekee euroon nähden, riippuu suuresti siitä, kuka vallitsee vastatessaan kysymykseen siitä, mikä on Euroopan etu.

admin