Site Loader

Ignorerer alle kendte tyngdekraftregler, har Bitcoin taget himlen, og det viser absolut ingen tegn på at bremse. Denne uge er kryptokurrency steget med yderligere 14% og handler i øjeblikket kun omkring 6% under dens all-time high på omkring $ 20.000, der blev nået i december 2017.

Ugen startede temmelig roligt, og nogle tænkte endda at der var en korrektion indgående. Dette var ikke tilfældet, da lige efter weekenden begyndte BTC at bevæge sig … op. Det brudte sit tidligere højdepunkt onsdag og formåede at slå den rekord igen i dag og ramte et højdepunkt inden for ugen på omkring $ 18.850 på Binance.

Hele markedsværdien nåede $ 520 milliarder, da alle større kryptokurver har god fortjeneste. Nogle af de mest bemærkelsesværdige vindere inkluderer Litecoin, op 27%, Ripple 21%, Polkadot, 18% osv.

Det er fortsat meget interessant at se, om den nuværende rally fortsætter eller ikke, eller om der er en korrektion truende. Indtil videre synes oddsene imidlertid stablet til fordel for tyre.

DeFi-markederne oplevede også betydelige stigninger i løbet af de sidste syv dage. En bred vifte af tokens, herunder Sushi, Aave’s LEND, Compound, CRV, Yearn Finance’s YFI og så videre, viser tocifrede stigninger i løbet af den sidste uge.

Andetsteds talte Ethereums Vitalik Buterin om den kommende netværksopgradering og antydede, at overgangen til proof-of-stake (PoS) måske ikke sker i endnu et år. Mens ETH 2.0-indskyderkontrakten er live og allerede har set mere end 100.000 ETH gå ind, sagde netværksskaberen, at „mindre end et år ikke er realistisk“, når det kommer til fusionen.

Under alle omstændigheder har dette været en meget begivenhedsrig uge, og det er meget spændende at se, hvordan markedet vil forme sig i de kommende dage. Når alt kommer til alt er vi så tæt på rekordhøjden!

Markedsdata

Bitcoin er ikke Jamie Dimons kop te, men er der mere til historien? Administrerende direktør for den store multinationale investeringsbank JP Morgan sagde, at Bitcoin ikke er hans foretrukne valg, selvom han foretrækker kryptokurver, der er ordentligt reguleret og bakket op. Milliardæren henviste til det stigende behov for velstrukturerede KYC- og AML-politikker.

Ethereum-grundlægger Buterin antyder flere forsinkelser for ETH 2.0. Medstifteren af ​​Ethereum, Vitalik Buterin, sagde, at netværksovergangen til den længe ventede proof-of-stake konsensusalgoritme måske ikke finder sted i endnu et år. Han sagde, at det ikke er realistisk at tro, at fusionen vil ske på mindre end et år.

Efter at have købt Bitcoin til $ 800 i 2016, fordobles Mexicos næstrigeste mand. Ricardo Salinas Pliego, den næstrigeste mand i Mexico, afslørede, at han havde købt Bitcoin tilbage i 2016, da prisen kun var $ 800. Han fordoblede nu sin ros for kryptokurverne og skitserede fejlene i fiat-valutaer i latinske lande.

Sidste gang Bitcoin brød $ 17K Vejen til $ 20K ATH var hurtig. Sidste gang Bitcoin brød $ 17K-niveauet, tog det kun seks dage at nå sin nuværende allerhøjeste værdi på næsten $ 20.000 i december 2017. Med den måde tingene går på, er det interessant at se, om denne gang vil være nogen forskellige.

500.000 BTC til en værdi af $ 8,5 mia. I øjeblikket ejet af gråtoner. Grayscale Investments, den største kryptovaluta-investeringsfond, har afsløret, at den har mere end en halv million bitcoins under forvaltning. Dette repræsenterer ca. 2,4% af den samlede levering af Bitcoin.

Kan Blockchain-teknologi udrydde afstemnings- og valgproblemer? MIT siger nej. Ifølge specialister fra MIT er blockchain-teknologi ikke en passende løsning til at gennemføre valg. De sagde, at det ville kompromittere gennemsigtigheden såvel som valgprocessens hellighed.

Diagrammer

Denne uge har vi en kortanalyse af Bitcoin, Ethereum, Ripple, Litecoin og Polkadot – klik her for den fulde prisanalyse.

admin