Site Loader

Er bitcoin ved at falde bagefter? Dette er et spørgsmål, der finder vej gennem mange analytikers hoveder, da bitcoin i løbet af de sidste par dage har svævet på et sted.

Bitcoin kan møde et par barrikader

Valutaen handler i øjeblikket for omkring $ 15.365, hvilket er midt i det interval, den har kørt igennem den sidste uge. Mange analytikere mente, at hvis bitcoin bevarede sit tidligere momentum, ville det sandsynligvis have nået $ 16.000 nu, selvom det ikke nødvendigvis er tilfældet, hvilket får en vis tvivl til at springe op i industriens eksperter overalt.

I skrivende stund står bitcoin over for modstand på $ 16.000, og det faktum, at det endnu ikke har brudt denne position, giver anledning til bekymring blandt nogle handlende og kryptoentusiaster. Det er endnu mere foruroligende, at USA er ved at frigive en coronavirus-vaccine, der har været den mest succesrige i alle forsøg indtil dette tidspunkt. Sikkert nyheder som denne kunne potentielt have skubbet bitcoin fremad, selvom verdens største digitale valuta efter markedsdækning forbliver nøjagtigt, hvor den er.

Tekniske analytikere bebrejder det, de omtaler handelshandlingen, et træk, der betyder, at bitcoin-gennemsnittet potentielt vender sig selv. Selvom effekterne muligvis ikke er store eller endda langvarige, er bevægelsen designet til at udjævne de nuværende grænser for alle større digitale aktiver. Lige nu ser det ud til, at det har sit syn på bitcoin.

Siden september alene har kryptovalutaen skudt op med mere end 40 procent i pris, men senior markedsanalytiker hos Oanda Corp Edward Moya siger, at forhandlere endnu ikke skal være for komfortable. I et nylig interview kommenterer han:

Dagens reaktion spejler guld, og det viser dig, at bitcoin for mange mennesker er en sikkerhedshandel. Med dagens nyheder har du for det meste taget en af ​​de største risikohændelser ud af bordet, og du så folk hurtigt reducere deres kryptoeksponering.

En stærk burst i værdi?

På trods af den nyfundne holdning fra dysterhed og undergang falder mange handlende og entusiaster ikke for den negative hype og mener, at den nuværende situation sandsynligvis ikke vil vare meget længere. David Tawil – præsident for Pro Chain Capital – udtaler:

Jeg betragter ikke i dag som en indikation af nogen langsigtet tendens, opad, sidelæns, uanset hvad. Sammenløbet af to store begivenheder, tror jeg, sætter i dag i en separat kategori, så min forventning er, at bitcoin vil fortsætte sin march opad.

På en mere positiv note har markedsværdien af ​​bitcoin overgået 280 milliarder dollars i morges, hvilket betyder, at valutaen nu er større end Netflix, Disney og Bank of America tilsammen. Givet at dette momentum kan opretholdes, vil aktivet sandsynligvis opstå som en af ​​de største råvarer, verden nogensinde har set.

admin